sobota 20. července 2013

RECENZE: Rimmel SCANDALEYES lycra flex

Před pár dny mi definitivně umřela další řasenka od MaxFactor. Moje milovaná 2000 calories. Popravdě řečeno, jinou jsem od 15 let snad ani pořádně neměla. Repsektive když jsem nějakou vyzkoušela, vždy jsem se ráda vrátila k mojí oblíbené dvoutisícovce, protože takové řasy jako ona mi ještě žádná jiná řasenka neudělala... Ani vychvalovaná They´re real od Benefit!
Rozhodla jsme ale trochu experimentovat a pořídit si novinku od Rimmel, která je docela vychvalovaná.

Z řady ScandalEyes od Rimmelu se toho k nám zatím moc nedostalo. Bohužel... Protože nejen o skvělých tužkách můžeme slyšet z kdejakého YouTube videa. Novinkou jsou například shadow paints.

Tato zelená řasenka má svou oranžovou předchůdkyni, které chybí přízvisko Lycra Flex. Jak se zdá, Lycra je u Rimmelu velmi oblíbená, protože jí přidávají do všemožných produktů - hlavně laky na nehty mají pak mnohem déle vydržet.

Ale abych se dostala k inkriminované řasence. Na obalu není nic moc co hodnotit, kalsická řasenka, dobře se drží...co víc dodat

 Má naprosto enormní kartáček. Jakože opravdu hodně veliký. Osobně mám určitě radši velké a husté kartáčky než takové ty uzoučké hřebínky, ale stejně... Co je moc, to je moc. Asi to bude chtít chvilku cviku.

Vnitřek řasenky je docela zajímavý, samotná barva mi přijde na můj vkus trochu moc vyschlá. Ale jsem si jistá, že přede mnou jí nikdo neotevřel. Použitá technologie s Lycrou je ale opravdu patrná, protože řasy namalované touto řasenkou nejsou tak tvrdé a hustě slepené jako s řasenkou klasickou. Když na ně sahnete po uschnutí, jsou rozhodně pružnější. To je určitě plus.

Co se mně osobně lae moc nezamlouvá, je způsob, kterým řasy namaluje. Ne, že by slepovala... To vůbec, ale řasy mají na sobě jakoby všude stejou vrstvu barvy. Tahle moje výtka není asi úplně dobře vysvětlitelná, ale prostě mi přijde, že na konci by řasy měly být sice nabarvené, ale tenké, vypadá to mnohem přirozeněji. Tahle ScandalEyes prostě způsobí, že konce vašich řas jsou obalené barvou značně nepřirozeným způsobem. Tohle se mi rozhodně nezamlouvá, ještě jsem nepřišl na to, jestli to způsobuje kartáček nebo složení řasenky...

Stejně tak nejsem úplně nadšená z dély zasychání barvy, která je na můj vkus příliš dlouhá. Ani se mi moc nezamlouvá to, že řasenku nelze příliš dobře vrstvit.

O odličování? To je teprve horor...Na každé oko mi většinou stačí jeden odličovací tampon napuštěný Biodermou. Často ani to ne. S touhle řasenkou jsem na každé oko spotřebovala dva a ráno jsem se vzbudila jako panda...takže to chtělo ještě jeden. Takže ani na odlíčení u mě tahle řasenka moc nestoupla.

VERDIKT:
Rozhodně hezky namaluje oči, neslepuje, ale nanáší na řasy na můj vkus příliš velkou vrstvu barvy, která na konečcích nevypadá přirozeně. Stejně tak se špatně odličuje. Co ale rozhodně kvituji je ona flexibilita řas po namalování a zaschnutí, to je příjemná změna...
Za mě tedy 3,5 z 5:






7 komentářů:

  1. 2000 calorie používám taky už létá, ale poslední dobou se mi zalíbila nová řasenka od Maybelline (rocket volume). Člověk si sice užije dost srandy s jejím odličováním a naučit se správně zacházet s kartáčkem taky chvíli trvá, ale výsledek je, řekla bych, dokonce lepší než s 2000.

    OdpovědětVymazat
  2. já mám tu oranžovou a ta se s touto nedá srovnávat. tahle zelená je pro mě hrůza! strašně řasy, strašná konzistence! přijde mi, že díky tomu, že mají být řasy "pružné" vůbec nezaschne a mám pořád takový špatný pocit, že se mi otiskne. ani nijak neprodlouží, nic. pro mě katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  3. S 2000 Calorie to mám stejně, používám ji už asi od čtrnácti a lepší jsem prostě nenašla. Když už jsem si vždycky dělala naděje s nějakou novou, tak tam byl na konec nějaký háček, takže jsem se vrátila k Maxfactorce. Shodou okolností po této zelené už nějakou dobu koukám a přemýšlela jsem o její koupi, ale po přečtení recenze se do toho už tolik neženu teda:-P

    OdpovědětVymazat
  4. taky mam tu oranzovou, ale do zelene jsem jeste nesla. Myslim, ze ji minimalne zkusim :-) Ale asi si spis pockam na nejakou akci .-))

    OdpovědětVymazat
  5. Víš, co by bylo super? Kdyby si zařasdila i totografie. :) Víš, před a po.

    OdpovědětVymazat
  6. Valerie: Mě na ní odradil ten plastový kartáček s krátkými štětinkami, takové mi moc nevyhovují.
    Natálje: neřekla bych úplně katastrofa, ale rozhodně výrazně déle zasychá, což je fakt otravné...
    Underthe sheats: na tu maxfactorku prostě nic nemá... :) alespoň podle mě

    příště dám i fotky, slibuju...
    a dík za podporu

    OdpovědětVymazat