pátek 9. srpna 2013

USA wishlist

Vzhledem k tomu, že se za měsíc chystám do USA, rozhodla jsem se udělat si takový kosmetický wishlist. Nebudu vás zatěžovat nekosmetickými přáními - ty jsou nekonkrétní (conversky, džíny...) a například oblečení budu nakupovat spíš podle toho, co přímo uvidím...
Ale k těm kosmetickým přáním:
Z věcí na oči a obočí si brousím zuby na stíny od Wet n´Wild, které dělají buď tria nebo paletky s osmi stíny. Tria stojí myslim 3 dolary a kvalitou jsou prý srovnatelná s některými mnohem dražšími stíny. Ke stínům bych ještě přihodila matnou paletku Canyon Classic od Physician Formula, která je prý kvalitní kopií Urban Decay Naked Basics.
Vzhledem k mnohem širší americké kolekci Color Tattoo mám spadeno na jedno v odstínu Tough as Taupe, které je matné a popelavý odstín bude skvělým základem k líčení.
Pak tu mám ještě Jumbo Wear Organic řasenku od Physician Formula a dvě tužky na obočí. Jednu dražší verzi od Anastasia, případně její dupe od Maybelline.


Co se týká produktů na tvář a rty, bych si chtěla přivézt nějakou tu rtěnku od Wet n´ Wild z řady Megalast, které jsou prý extrémně dlouhotrvající a stojí jen 2 dolary.  Na tvář bych chtěla nějaký bronzer či tvářenku od Physician Formula (na obrázku je Happy Boost, ale klidně něco míň kýčovitějšího). Pak bych chtěla od NYXu konturovací tvářenku v odstínu Taupe. Pak ještě dvě tvářenky - jednu zapečenou od Milani, kteoru má v šuplíku každá americká YouTuberka a ještě Pearlescent Pink od Wet n´ Wild, který je prý věrnou kopií Nars Orgasm :)


Toť můj wishlist. Máte nějaké tipy, co bych určitě neměla minout?
A co vy, děláte si wishlisty, když se někam chystáte? :)

4 komentáře:

  1. na W'n W jsem se taky strasne tesila, a byla to prvni vec, kterou jsem v drogeriich lovila, ale nakonec to pro me bylo velke zklamani :-(
    Stejne tak Physician formula :-(
    Naopak Collor tattoo a jejich vyber me ve statech potesil :-) Urcite doporucuji privest si Urban Decay, maji super ceny a skvely vyber.

    hezky si to tam uzij... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za tip... Pořád se odhodlávám, jestli Urban Decay není pořád ještě moc peněz, ale uvidim.
      Za ty peníze asi zkusim W n´ W a uvidim, za pokud nic nedám :)

      Vymazat
  2. ta řasenka a zapečené tvářenky vypadají zajímavě! :))

    OdpovědětVymazat