neděle 4. srpna 2013

RECENZE: Aussie 3 minute miracle

O kondicionéru od Aussie se před nějakou dobou mluvilo na každém druhém (hlavně zahraničním) blogu. Já jsem se k němu dostala na podzim v Anglii a s vidinou svatého grálu jsem si ho hned pořídila...
Začalo několikaměsíční testování...

Měla bych poznamenat, že tou dobou jsem měla vlasy cca pod lopatky s docela roztřepenými a suchými konečky, což je přesně to, co tento kondicionér sliboval napravit, neboť proklamuje, že hloubkově vyživuje poničené vlasy.
Moje zkušenost však nebyla nijak slavná, teda v porovnání s tím, co jsem očekávala. Hype kolem tohoto produktu byl opravdu velký, čemuž samozřejmě odpovídala velikost nadějí, které jsem do něj vkládala...

Ale vezměme to popořadě.
3 minute miracle má podle mě velmi praktické balení, které stačí prostě a jednoduše zmáčnout, není nutně odšroubovávat žádná víčka či co. Člověk si na to zvykne velmi rychle. Skvělé je taky to, že balení vlastně stojí na uzávěru, takž enení nutné zbytečky složitě sklepávat na dno lahvičky a podobně.
Sám o sobě má lehce růžovou barvu a mně osobně voní jako Marťánci (nevím, jestli si na tyhle devadesátkové vitamíny ještě někdo pamatuje, ale ta vůně je totožná). Textura samotného kondicinéru je příjemná, ani moc řídká ani moc hustá - zkrátka tak akorát. Na vlasy se nanáší pěkně, jde dobře rozetřít.

Teď ale k samotnému efektu. Popravdě řečeno jsem nezaznamenala žádný velký rozdíl oproti jinému kondicionéru, který by byl takhle přecpaný silikony. Je jasné, že každý silikonový kondicionér vaše vlasy vyhladí a zjemní, u Aussie jsem ale čekala něco navíc - hloubkovou péči. To se bohužel nekonalo a to ani po několika měsících používání.
Vlasy po usušení nemají nijak zvlášť vyživené konečky ani nejsou nějak extra jemné. Možné byly moje konečky už příliš zničené...

Nakonec jsem vlasy notně zkrátila a roztřepených konečků jsem se zbavila radikálnější cestou.
Aussie stále používám, ale pouze za účelem dopoužívání obyčejného kondicionéru, který má pomoci vlasy lépe rozčesat. Neslibuju si už žádné zázraky.
VERDIKT:
Za mě tedy body za příjemný kondicionér, fajn balení a vůni. Ale rozhodně ne za nějaké zázraky, které by dokázal s vašimi vlasy. Pro mě jen další z řady průměrných kondicionérů, které nemám potřebu si po vypoužívání pořídit znovu.
Tak tedy 2,5 z 5...za nenaplněná očekávání :)

9 komentářů:

  1. Ahoj, tak já osobně jsem ho měla taky a nenadchnul, nenadchnul mi ani rekonstrukční šampon. Co mi ale nadchlo je kondiš pro dlouhý vlasy, kterej voní úplně jinak, vlasy jsou po něm lehce rozčesatelné a lesklé. A když mám vlasy pod zadek, tak už to něco znamená :-D

    OdpovědětVymazat
  2. uplne suhlasim so vsetkym, len ma stve, ze za tych 6 eur co to stalo som mohla mat balenie kokosoveho oleja, ktory by aspon nieco s vlasmi robil. Mne navyse este vadi ta zuvackova vona. Proste predrazeny ale velmi dobre spropagovany smejd.
    Stara dobra Balea s arganovym olejom...

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlas. Čekala jsem od něj tolik a byla jsem akorát zklamaná. A souhlasím taky s komentářem výše. Balea s arganovým olejem byla super!

    OdpovědětVymazat
  4. súhlasím. okrem vône som na ňom nič skvelé nenašla.

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím. Taky jsem si ho pořídila, když jsem byla v Anglii a s nadšením ho koupila. Ale žádný zázrak se nekonal..

    OdpovědětVymazat
  6. na tento kondicionér čtu pomalu více zklamaných recenzí, než těch nadšených. hodně dlouho jsem ho chtěla vyzkoušet, ale popravdě mě to pomalu a jistě opouští :)

    OdpovědětVymazat
  7. přesně tak, souhlas. také jsem měla možnost ozkoušet a odvařená jsem z toho fakt nebyla.

    OdpovědětVymazat
  8. Mě překvapuje, kolik lidí má takhle "zklamanou" zkušenost. Je vidět, jak hrozně moc funguje mediální/blogo masáž... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem mediální masáži také neodolala a zakoupila jsem Aussie 3 minute miracle - avšak ne recontruktor, ale luscious hair kondicionér pro dlouhé vlasy a musím říct, že se zklamání nekonalo! Funguje naprosto úžasně, krásně voní a mám po něm nejhebčejší (uff to je slovo) vlasy, co jsem kdy měla...tak nevím, jestli je natolik odlišné složení, nebo je to spíš - a k tomu se přikláním - strukturo vlasů. Já má delší a tvrdší vlasy s hodně vysušenýma konečkama a na tuto kombinaci ideál.
    Karolína

    OdpovědětVymazat